UKRUDT Ep. 2 – Maskintræning og kødfri opskrifter
Så blev det tid til en update fra sidste uge på projekt UKRUDT, hvor formålet er at gro som ukrudt – uden krudt. Jeg snakker om fordele ved hypertrofitræning i maskiner, en elendig øvelse som pigerne skal droppe, og hvorfor jeg har skåret meget ned på mit forbrug af rødt kød og fjerkræ:
Du finder mit indlæg om den elendige øvelse her.
Opskriften på fish pie, med inspiration fra Jamie Oliver:
1 bundt forårsløg
2 gulerødder
1 spsk mel
500 ml mælk
200 g frossen hakket spinat
500 g frosne ærter
500 g laks
150 g kæmperejer
150 g fetaost
1 sjat hvidvin
800 g kartoffel
800 g sød kartoffel
Citron
- Svits forårsløg og gulerødder i tern. Tilsæt mel.
- Tilsæt mælken gradvist under omrøring, så det bliver til en jævn sovs. Smag til med salt og peber. Kog kartofler og sød kartoffel.
- Tilsæt den frosne spinat. Når den er tøet op tilsættes ærter, rejer og laks i mundrette bidder, og der slukkes for varmen. Kom blandingen i et ovnfast fad med en sjat hvidvin
- Mos kartoflerne til groft og smag til med salt og peber. Fordel som et låg over resten.
- Bages 45 minutter i ovnen ved 180 grader, til toppen er sprød. Server med masser af citronsaft.
Den er awesome! Det er opskriften på mine vegetariske bønneburgere også, som du kan finde lige her:
https://nikolajbach.dk/vegetariske-boenneburgere-med-sorte-boenner/
Vil du være med på Team UKRUDT? Så læs mere om mit 6-ugers online forløb med personlig træning, og få en uforpligtende samtale. Hvad venter du på?