UKRUDT Ep. 2 – Maskintræning og kødfri opskrifter

Så blev det tid til en update fra sidste uge på projekt UKRUDT, hvor formålet er at gro som ukrudt – uden krudt. Jeg snakker om fordele ved hypertrofitræning i maskiner, en elendig øvelse som pigerne skal droppe, og hvorfor jeg har skåret meget ned på mit forbrug af rødt kød og fjerkræ:

Du finder mit indlæg om den elendige øvelse her.

Opskriften på fish pie, med inspiration fra Jamie Oliver:

1 bundt forårsløg
2 gulerødder
1 spsk mel
500 ml mælk
200 g frossen hakket spinat
500 g frosne ærter
500 g laks
150 g kæmperejer
150 g fetaost
1 sjat hvidvin

800 g kartoffel
800 g sød kartoffel
Citron

  1. Svits forårsløg og gulerødder i tern. Tilsæt mel.
  2. Tilsæt mælken gradvist under omrøring, så det bliver til en jævn sovs. Smag til med salt og peber. Kog kartofler og sød kartoffel.
  3. Tilsæt den frosne spinat. Når den er tøet op tilsættes ærter, rejer og laks i mundrette bidder, og der slukkes for varmen. Kom blandingen i et ovnfast fad med en sjat hvidvin
  4. Mos kartoflerne til groft og smag til med salt og peber. Fordel som et låg over resten.
  5. Bages 45 minutter i ovnen ved 180 grader, til toppen er sprød. Server med masser af citronsaft.

Den er awesome! Det er opskriften på mine vegetariske bønneburgere også, som du kan finde lige her:
https://nikolajbach.dk/vegetariske-boenneburgere-med-sorte-boenner/

Vil du være med på Team UKRUDT? Så læs mere om mit 6-ugers online forløb med personlig træning, og få en uforpligtende samtale. Hvad venter du på?

Efterlad en kommentar