Som lovet i blogindlægget om hvordan du kan undgå tungmetaller i tun, kommer her en opskrift på en tunsalat, der virkelig smager djævelsk godt. Skal du være en rigtig grissebasse, kan du evt. bruge den i en tunamelt sandwich, hvor der også er smeltet cheddar. Den holder sig fint i køleskabet, så derfor laver jeg gerne en større portion:

2 dåser tun (yellowfin eller tongol)
150 g skyr
60 g mayonnaise (Fx Hellmann’s, eller hjemmelavet)
3 syltede drueagurker
1 lille løg
1 spsk dijonsennep (ikke for stærk)
citronsaft
worcestershire sauce
tabasco
salt og peber
Evt. dåsemajs

  1. Rør tun sammen med skyr, mayonnaise, finthakket løg, og grofthakket drueagurk.
  2. Smag til med citronsaft, worcestershire sauce, tabasco, og salt og peber. Nogle gange er jeg vild med at tilsætte majs, andre gange hader jeg det som pesten. Så majs vil jeg lade være en eventualitet.

Gains <3

tunsalat

Efterlad en kommentar