Om

Nikolaj Bach, BSc. Scient. Med. og personlig træner

Nikolaj Bach er uddannet fra BSc. Scient. Med. fra Aalborg universitet. Hans sundhedsvidenskabelige baggrund gør ham ikke kun særdeles kompetent indenfor menneskekroppens fysiologi, men gør ham også i stand til at navigere i den nyeste forskning indenfor sundhed, træning og ernæring.

Dermed er Nikolaj altid opdateret med den nyeste viden, sådan han med en evidensbaseret tilgang kan hjælpe sine klienter til de bedste resultater.

Udover sit virke som personlig træner og konsulent, fungerer Nikolaj også som skribent – særligt på Bodylab.dk, hvor han er forfatter til hundredvis af trænings- og ernæringsfaglige artikler. I disse har han særligt haft fokus på den nyeste forskning inden for proteinindtagets betydning for muskelvækst, samt hvilken rolle periodisering af parametre som volumen, frekvens og intensitet har for at optimere resultaterne i træningslokalet.

Nikolaj har desuden udtalt sig om ernæring i blandt andet Samvirke, og medvirket i Temalørdag på DR2.

På den praktiske front har Nikolaj 10 års erfaring med styrketræning, og har sparet og trænet med nogle af de bedste trænere og atleter i Danmark. Nikolaj har altså både en stor teoretisk viden og praktisk erfaring, og formår at kombinere dem i træningen af sine klienter, sådan at de kan opnå de ønskede resultater mest effektivt.