Muskelmandens hønsesalat

Hønsesalat er godt. Sådan helt ubeskriveligt lækkert. Du skal bare sørge for at lave den selv – det er meget sundere, lækrere, og indeholder 4,8 gange så mange gains, som den gennemsnitlige købesalat. It’s science.

1 hel kylling (~1500 g)
250-300 g skyr eller græsk yoghurt
75 g mayonnaise (Hellmann’s, Urtekram eller hjemmerørt)
1/2 spsk sennep (ikke alt for stærk)
250 g champignons
200 g asparges (blancherede eller fra dåse)
citron
havsalt
sort peber

  1. Kog kyllingen i letsaltet vand, evt. sammen med lidt gulerødder og suppeurter. Ca. 45 minutter – 1 time.
  2. Mens kyllingen koger, skærer du champignons i tynde skiver, og svitser dem i lidt smør. De skal have lidt farve, men ikke stege ind til ingenting.
  3. Hæld vandet fra kyllingen og lad den køle lidt af. Pluk herefter kødet af, og skær det i mundrette bidder.
  4. Rør kødet sammen med skyr, mayo, sennep, og smag til med salt, peber, og citronsaft. Til sidst tilsættes champignon og asparges. Server på ristet rugbrød, med lidt bacon. Lækkerier!

20150801_170952

Efterlad en kommentar