IMG_5656 (2)

– Af Nikolaj Bach Nielsen

Så er det tid til en ny opskrift – denne gang på en drabeligt dejlig cheesecake!

(Masser af imponade herfra, hvis du kan spise det hele i én sitting)

Bund:
90 g havregryn
90 g chokolademüsli (du kan bruge ISIS, hvis du vil spare kalorier)
150 g mandel- eller cashewsmør

Fyld:
1 kg Cheasy vanilje skyr
1 nip salt
1,5 dl piskefløde
3-4 limefrugter
7 blade husblas

Hyldeblomstgéle:
2 dl opblandet hyldeblomstsaft
2,5 blade husblas

  1. Rør havregryn, müsli og nøddesmør sammen, og fordel i bunden af en springform.
  2. Pisk skyr, salt, fløde og limesaft sammen i en skål.
  3. Smelt 7 blade husblas i en gryde. Rør lidt af cheesecakefyldet sammen med husblassen, inden dette røres tilbage i resten af fyldet (ved gradvist at sænke temperaturen undgår man at der opstår klumper). Hæld i springformen og sæt på køl (~6 timer).
  4. Når overfladen er nogenlunde stivnet kan man overhælde den med hyldeblomstsaft, hvori der er rørt smeltet husblas.

IMG_5656 (3)

IMG_5651 (2)

Efterlad en kommentar