“Brændte” kanelmandler

kanelmandler

Af Nikolaj Bach Nielsen

Jeg snacker helt amok i de her mandler for tiden. De er virkelig lækre sammen med skyr og æblemos! Og så tager de ingen tid at lave.

Gud, hvor er jeg glad for æblemos.

500 g mandler
1/2 spsk vand
flydende sødemiddel efter smag
2 spsk ceylon/ægte kanel
Lidt havsalt

1. Vend mandlerne i en halv spsk vand, så de bliver lidt våde. Vend dem derefter i sødemiddel, kanel og havsalt.
2. Fordeles i ét lag på en bageplade, og bages ca. 10 minutter ved 180 grader i ovnen. Sæt til afkøling.
3. There is no step 3.

Ingen kommentarer

  1. Nicolas den 1. februar 2016 kl. 23:39

    Laver du selv æblemos, eller køber du den færdig – i så fald, hvilken kan du anbefale? 🙂

    • Nikolaj den 2. februar 2016 kl. 9:55

      Jeg plejer at lave det selv (:

Efterlad en kommentar