5 Youtube-kanaler som jeg følger

youtubeDet er altid underholdende at stene med lidt trænings-TV på Youtube. Her kommer nogle af de kanaler som valget for mit vedkommende falder på, når hjernen skal slås fra.

1. Hookgrip
Masser af video fra vægtløfning. Hvis du kan lide VL er kanalen allthingsgym helt sikkert også noget for dig.

2. Stian Walgermo
Norsk styrkeløfter i -105 kg klassen. Når jeg en sjælden gang imellem får lyst til at se noget styrkeløft, så er det ofte på hans kanal. Udover sin egen træning ligger han nemlig en masse video op fra internationale stævner mm:

3. Dom Mazzetti
Aka the Brofessor. Han har den hysteriske morsomme BroScienceLife-kanal, der handler om alt fra crossfit, til hvilken skjorte der bedst viser dine guns. Selvom han er 100% useriøs, så er der ofte en tand af sandhed i hans udsagn (ganske ligesom broscience), hvilket gør ham endnu sjovere:

4. Furious Pete
Det her er nok den mindst træningsrelaterede på listen. Men som man sikkert kan fornemme af mine opskrifter, så er jeg et kæmpemæssigt madøre. Og udover at have en glimrende fysik er Furious Pete også en ret vild konkurrenceæder, og en underholdende én af slagsen. Forever bulk brah!

5. Guns og Glutes
You guessed it! Godt nok er Guns og Glutes Youtube-kanal stadig ved sin spæde begyndelse, men der er flere træningsvideoer og interviews på vej. Indtil da kan du se eller gense interviewet med Timmy, der vandt både debutantstævnet og danmarksmesterskabet i Athletic Fitness:

Efterlad en kommentar